petak, 14. kolovoza 2015.

Sleek Sunset paleta recenzija

Znate onaj osjećaj kad uporno tragate za savršenim zlatnim, brončanim, crvenkastim, roskastim, shimmerastim sjenilima ; i nikad ih nemate dovoljno, kad se krenete šminkati taman vam to ne paše. Jooj da je bar malo više zlatno, da bar vuče više na brončano a ne smeđe itd. u nedogled.

Eh, ima Marta i za to rješenje. Riječ je o Sleek Sunset paleti.





Opće informacije o Sleek paletama vjerujem da većina vas već zna. 12 sjenila, veliko ogledalo, mat pakiranje, oko 85 kn. A ako ne znate, skočite na moju prijašnju recenziju Oh So Special palete.






No, ova paleta nije samo još jedna Sleekuša u nizu. Sastoji se od 11 shimmerastih sjenila nevjerojatne pigmentacije i 1 mat crnog sjenila. Općenito Sleek shimmerasta sjenila poznata su kao jako pigmentirana  i većina paleta sadrži mat crnu nijansu. Moram priznati da mat crno sjenilo u ovoj paleti zaostaje pigmentacijom za ostalim crnim sjenilima iz drugih paleta što me jako začudilo.

Neću opisivati nijanse jer je moj vokabular presiromašan za opisivanje ovakve raskoši boja, uživajte u slikama i swatchevima.

Folijica s imenima  sjenila mi je magično nestala. :/






Prema meni neke nijanse nisu baš nosive za one svjetlije puti, ova paleta je idealna za one malo tamnije pa čak i crne kože. Isto tako neke  su teško nosive jer doslovno s njima izgledate bolesno, ali vjerujem da ću s vremenom naći pravi način kako ih sve učiniti nosivima.
 Slike swatcheva nisu uređivane i radila sam ih s bazom.









I da, više mi se sviđa drugi red sjenila jer su nosive na dnevnoj bazi,a ova svijetlo plava mi je grozna! Vama?

2 komentara:

  1. Imam ovu paletu i meni je cijela super :D Čak se i plava može dobro iskombinirati za onaj pop od color :D

    OdgovoriIzbriši