nedjelja, 5. srpnja 2015.

Le Verger Shop hand cream

Bokić moje dame, danas vam donosim kratku recenziju Le Verger Shop kreme za ruke.





Le Verger Shop francuska je kozmetika utemeljena 1998. godine. Riječ je o prirodnoj kozmetici namjenjenoj njezi tijela. Proizvodi su nježnih cvjetnih i voćnih mirisa; a nude dezodoranse, gelove za tuširanje, razne kremice itd.  Dostupno je  6 linija, a to su Lily of the valley, Blackcurrant, Pomegranate, Raising Rouge, Raspberry, Sweet Camelia. Kremica koju ću vam danas predstaviti dolazi iz linije Raisin Rouge.


"Nježnog mirisa i obogaćena ekstraktima sjemenki grožđa ova krema za ruke njeguje, štiti i omekšava vašu kožu."  Ovim rječima je proizvođač opisuje, a u daljnjem tekstu pročitajte i moje dojmove.




Kremica dolazi u već standarnom pakiranju za kreme, no posebnost je ovaj "čep" . Ne odvrće se kao u većine već se otvara kao one penkale . Ako ga okrenete u smjeru suprotnom od kazaljke na satu on se lagano otvori  i možete istisnuti kremu, a zatvarate je okretanjem čepa u smjeru kazaljke na satu. Jako mi se sviđa ovaj princip jer sam šlampava što se tiče zatvaranja krema i obavezno izgubim čep ili mi padne pod krevet ili ne zatvorim do kraja, a to je ovakvim patentom onemogućeno. No valja pripaziti jer nakon što je zatvorite još malo kremice iskoči van pa obavezno i to pokupite.





 Krema miriše božanstvenoooooooooooooooooooooo! Ko izabela (vrsta crnog grožđa, velikih jagoda i prekrasnog mirisa) !!! Da nije krema namazala bi ju na kruh i jela i jela i jela!!! Izgleda da je proizvođač mislio na takve kao ja pa su napisali čak i upozorenje da proizvod nije namjenjen za jelo! Svašta -.-

Vratimo se mi na kremu. Krema je poprilično rijetka no usprkos tome jednako je hranjiva i hidratantna kao i puno gušće kreme. Odma omekšava i zaglađuje kožu, a miris ostaje satimaaa.
Što se tiče sastojaka čine se dobri, nema parabena, al nisam ekspert za to, pa procijenite sami.


Preporučila bih ovu kremicu svima koji vole voćne mirise. Cijena se kreće oko 50 kn, a možete je pronaći u BIPI. Za 50  kn dobit ćete 75 ml proizvoda, što je malo ako uzmemo u obzir da se pristojne kreme za ruke mogu kupiti već za 15-ak kn. No, ne možemo uvijek gledati na svaku kunu i katkad si treba priuštiti nešto malo skuplje i jednostavno uživati.



Čitamo se uskoroooo :*

Nema komentara:

Objavi komentar