ponedjeljak, 27. srpnja 2015.

Eveline micelarna otopina recenzija


Pozdrav dragi moji! Danas vam donosim recenziju Eveline micelarne otopine koju sam već spomenula u New in postu .



Riječ je o micelarnoj otopini koja dolazi u pakiranju od 200 ml. Postoje dvije verzije: za masnu i mješovitu kožu i za osjetljivu i suhu kožu. Ja sam se odlučila na prvu verziju. Cijena micelarne je nekih 30 kn u DM-u.

Micelarna djeluje trostruko: čisti kožu, uklanja  vodootpornu šminku i matira T- zonu. Proizvođač tvrdi i da zamjenjuje mlijeko i tonik. Ne isušuje kožu i ne začepljuje pore. Sadrži micele koji učinkovito uklanjaju nečistoće i šminku, bioHyaluron kompleks koji osigurava savršenu razinu hidratacije, a  fast-mat kompleks regulira sekreciju sebuma i čini kožu savršeno mat duži period, dok vitamini A, E i F  duboko hrane i regeniraju kožu. Preporuča se svako jutro i večer nanijeti proizvod na blazinicu i očistiti lice i vrat te ne ispirati.


Zvuči obećavajuće! Što se tiče skidanja šminke to radi savršeno. Uklanja i vodootpornu šminku, i veliki plus je da ne nadražuje oči ako vam pobjegne malo otopine s vatice. Miris?! Ima po plastici kad je nanesete na blazinicu , ali miris brzo nestane. Nakon skidanja koža je pomalo ljepljiva i masnjikava dok se lice ne osuši .I sama otopina je malo masna, što mi se ne sviđa. Ja ne mogu izdržati da lice ne isperem  vodom nakon čišćenja, ne samo nakon ove otopine već i svake druge. Matiranje T-zone?! Zaboravite! Ova otopina nema te moći. Na mojem licu nije izazvala nikakve alergije ni pojavu prištića. No nije ni popravila stanje moje kože.



Ono što me dovodi do ludila je pakiranje, točnije poklopac. Toliko je labav i nekvalitetan da je to strahota!!! Morate dobro pazite dok otvarate i zatvarate da ga ne potrgate. Nisam sigurna hoće li izdržati do kraja.


Moja ocjena je solidna 3. Micelarna nije loša, no smeta me pakiranje i što je malo masnjikava. Isto tako Garnier micelarne ćete za 40 kn dobiti 400 ml, a ove za 30 kn 200 ml. A Garnier je daleko bolja.
Ako vas ne smeta taj finish isprobajte je, u protivnome prošetajte kraj nje.

Nema komentara:

Objavi komentar