nedjelja, 20. rujna 2015.

Avon naturals šampon i regenerator za masnu kosu

Nisam zaboravila na blog!
Za manju aktivnost okrivit ću studentski posao i sređivanje stančića u koji se selim krajem sljedećeg tjedna.
Danas vam donosim kratku recenziju Avon naturals šampona i regeneratora s mentom i verbenom za masnu kosu.





Šampon sam uzela u ogromnom pakiranju od 700 ml jer  često perem kosu i neda mi se trčkarati svako malo u dućan, a bio je i jeftin.
Pakiranje je zaista veliko,  pa je preporučljivo pretočiti šampon u neko manje pakiranje da vam upotreba bude lakša.


Jako mi se svidio čep koji nije klasičan, svaki odmak od standarda dobro dođe.
Sam šampon je gelast i jako se pjeni. Super uklanja ostatke suhog šampona i ostalih preparata za oblikovanje kose.


Sviđa mi se osvježavajući biljni miris koji na mojoj kosi ostaje i do 3 dana, a nakon pranja će vam cijela kupaona i soba mirišati...
Iako je šampon namjenjen masnoj kosi, nisam primjetila da mi se kosa manje masti, no nije ni isušio vrhove, štoviše iznimno je njegujuć.

Svidio mi se i isti regenerator. Ne zamašćuje kosu dodatno, olakšava raščešljavanje ( što dokazuje i činjenica da sam već neko vrijeme bez Pantene aqua light spreja bez kojeg je češljanje bilo nezamislivo) , prekrasno miriši i kosa mi ponovo ima onaj zdravi sjaj. Nije tipičan regenerator. Kod prvog korištenja malo sam pretjerala s njim jer mi kosa nije bila meka kod prvog nanošenja kao kod drugih regeneratora, pa sam nasaftala još i bilo je previše. Tek kad isperete proizvod kosa postane onak mekana i zaglađena.


E sad, moja kosa je kovrčava. Odkad koristim ovaj šampon i regenerator primjetila sam da mi se manje kovrča. Ne znam zašto je to tako, ali jako mi se sviđa učinak. Primjetila sam da mi je kosa nekako drugačija, teža, no nikako ne spljoštena i bez volumena. No, s vremenom sam se navikla.

Zaključak !

Odličan šampon i regenerator koji njeguju kosu i uklanjanju nečistoće. Moje preporuke!

Kad smo već kod šampona ubacit ću i komentar na ovu tuširalicu.
Ljubav na prvo tuširanje. Obožavam pumpicu jer ne trošim proizvod prebrzo, prelijena sam pumpati veće količine. Miris božanstven, cijena sitnica, a brdo proizvoda.





Koristite li Avonove šampone za kosu ili tuširalice, koje su vam najdraže?!

1 komentar:

  1. koristila sam onog od meda i jojobe(mislim) i super je bio,samo sam i ja uzela bila veliko pakiranje pa mi je dosadio miris :) Super recenzija ;))

    OdgovoriIzbriši