subota, 27. siječnja 2018.

theBalm Meet Matt(e) Trimony paleta sjenila recenzija



Već i vrapci na grani znaju koliko volim the Balm, i da većinom koristim njihovu dekorativu. A kako mi se svidjela Meet Matt(e) Trimony paleta pročitajte u nastavku...

 Osim Meet Matt(e) Trimony, postoji i mlađi braco Meet Matt(e) Nude i stariji Meet Matt(e) Ador.
Paleta sadrži 9 mat sjenila, i ukupno 21,6 g proizvoda, što je zaista mnogo. Cijena se kreće od 300 do 350 kn ovisno o prodajnome mjestu. Dostupna je na Pink Pandi, Mulleru, Douglas drogerijama i Bipi. Svoju sam kupila u Douglasu i platila je 300 kn, a još jeftinije ćete proći ako je ugrabite za vrijeme Bipinih akcija 30% na dekorativu.

Pakiranje je prekrasno, čvrsti karton, lijepo sijeda u dlan, a sadrži i ogromno ogledalo. Sam poklopac se da saviti i ispod palete, pa je lako rukovati njome.


Koristim ju mjesecima, pri svakome šminkanju. Izbor nijansi je odličan. Od Matt Lin kojeg nanosim preko cijelog kapka, do prijelaznih nijansi Matt Rossi, Lopez i Evans, do pinki nijanse Matt Thomas koja odlično sjeda u pregib kod nekih ljubičastih lookova i naposljetku tamnijih nijansi u desnom uglu koje cijelu ovu priču uzdižu da viši nivo.
Imam brdo paleta, više ni sama ne pamtim koje i često (sramotno, ali i istinito) zaboravim na njih ili nesvjesno zapostavljam jer mi uvijek nedostaje neka mat nijansa za preko cijelog kapka, ili savršena za pregib i sl. Odkad imam MMT počela sam ih ponovno otkrivati, jer  konačno imam paletu koja  nadopunjuje svaku od njih.


Sjenila su kremasta, nimalo kredasta, divno se blendaju, u  svega nekoliko poteza. Pigmentacija se lako nadograđuje. Nijanse su i više nego nosive i ne djeluju monotono. Obožavam je jer nije ni previše topla, a ni hladna. Nešto u sredini, nosivo za svaki dan, bilo to na posao, faks ili izlazak. Nije jedna od onih "Instagram paleta" s kojom se doslovno možete našminkati, uslikati i skinuti makeup.


Jedina zamjerka koju imam je, da se sjenila lagano truse pri dodiru kistića. No, nema straha da ćete pokvariti puder, ukoliko lagano otresete kistić. Mislim da me ovo trušenje sjenila najviše boli jer imam osjećaj da ih bacam uzalud. Iako, zbog gramaže djeluje nepotrošivo.




Swatchevi su rađeni bez baze, a s bazom se sjenila nanose još jednoličnije i nešto intenzivnije.


Ovo nisu najpigmentiranija sjenila koja sam probala, ali su jedna od najboljih kojih možete kupiti u Hrvatskoj. Usuđujem se reći da bi sve više, bilo previše. Da prekrasno je vidjeti swatcheve savršene pigmentacije i sliniti nad njima. Ali budimo realni, koristimo li ih u tom intenzitetu i na očima, isključivši "Instagram lookove" ?!


Ukoliko ste u potrazi za nekom mat paletom, koja bi nadopunila vašu kolekciju, toplo vam preporučujem Meet Matt(e) Trimony. Nije jedna od onih paleta koja osvaja na prvu, ali koristiti ćete ju sigurno najviše i brzo ćete ju zavoljeti i više nego što ste očekivali. Planiram s vremenom kupiti i Meet Matt(e) Nude kako bi upotpunila kolekciju s još kvalitetnih mat nijansi.

Moja konačna ocjena je 4,5/5 samo zbog trušenja sjenila.


Pišite mi u komentarima, jeste li isprobali, dijelimo li isto mišljenje, ako niste planirate li?

4 komentara:

  1. Divna paleta! Gledam je već neko vrijeme i ona mi je najdraža između nje, Meet matte nude i ador. Kakva ti je u usporedbi sa Nabla Dreamy paletom? Znam da ona ima i shimmeraste nijanse, ali zanima me što se tiče kvalitete sjenila i sl. :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. što se tiče mat sjenila Nablina su mi kvalitetnija, pigmentiranija su i kremastija. Ali bi opet kupila obje zbog izbora nijansi. A između Nablinih i Balmovih shimmer (u nude beach npr) nijansi nema prevelike razlike. Razlika je zaista minimalna, Nablina su nešto sjajnija, finije mljevena i kremastija, ali velim nema prevelike razlike. Tu su negdje :D

      Izbriši
    2. E odlično upravo to me je zanimalo. :) Hvala ti na odgovoru!

      Izbriši
  2. Nemam ovu paletu, ali svaki put kada prođem kraj njihovog stalka je pogledam :)

    OdgovoriIzbriši