četvrtak, 3. rujna 2015.

Byphasse micelarna tekućina recenzija

Već i ptičice na grani valjda znaju kako je u DM trgovine stigao španjolski brend kozmetike Byphasse  koji odlikuju niske cijene, velika pakiranja , proizvodi im sadrže termalnu vodu, pogodni su i za osjetljivu kožu jer ne sadrže iritanse kao što su umjetne boje, parabeni, sapuni i alkohol, a najbolje od svega  proizvode ne testiraju na životinjama.




Kud  svi tud i mali Mujo, pa sam i ja kupila jedan proizvod da vidim je li kvaliteta na nivou kao što se priča. Uzela sam micelarnu, koja je namjenjena suhoj, nadraženoj, osjetljivoj koži sklonoj rozacei iako je moja koža mješovita do masna.

Micelarna dolazi u velikoj čvrstoj bočici od 500 ml. Zaista veliko pakiranje s obzirom na cijenu od 39 kn. Ima i zanimljiv čep koji se otvara pritiskom. No još uvijek mi nije sjeo kako spada jer mi uvijek pljucne  previše proizvoda.



Micelarna nema intenzivan miris, ali nekako vuče na alkohol iako ga nema. Miris brzo ishlapi. Skida vrhunski sjenila, maskaru, olovke, pudere itd. Nisam isprobala skida li vodootporne proizvode, jer ih ne koristim.
Nakon što skinete šminku, lice je malo ljepljivo no ne steže. Meni to ne predstavlja problem jer uvijek operem lice još jednom vodom. Ako nemate tu naviku, ljepljenje bi vam moglo ići na živce.


SASTAV:
Panthenol, Disodium EDTA, Decyl Glucoside, Parfum, Citric Acid, Bisabolol, Sodium Hydroxide, Aqua, Glycerin, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propylene Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, Polyaminopropyl Biguanide

Koristim je više od 2 tjedna i do sad sam potrošila odprilike 3 cm od vrha pakiranja; potrošila bi i manje da mi ne pljucka van i da mi nije pala i razlijala se malo.

Preporučam ju za čišćenje makeupa s očiju  jer ne peče ako vam uđe u oči, i  ne iritira nježnu kožu. Nije uzrokovala pojavu prištića ni alergije.

Zadovoljna sam micelarnom i dala bi joj 4/5, jer me smeta ljepljenje, čep i miris. Još uvijek mi je najdraža Garnierova.

Jeste li ju isprobali, kako vam se svidjela?!

Broj komentara: 9:

  1. Želim ovo 😊 nisam nikada probala micelarne vode, ali ova me zaista zaintrigirala. Hop skok i u dm 😆

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene je prvo sokirala velicina svih Byphasse proizvoda :D uzela sam micelarnu i piling, micelarnu ne koristim redovito jos uvijek jer trosim otvorenu Garnierovu, ali cini mi se super!

    OdgovoriIzbriši
  3. kupila sam i ja ovu micelarnu i mogu reći da sam oduševljena, upravo ovo što si napisala da ne peče za oči mi je najbitnije. Byphasse proizvodu lagano postaju i jedini u mojoj kolekciji njege kože jer su savršeni. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. kupit ću ju sigurno :D :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Trenutno imam 6 micelarnih ali ova je najčešće u upotrebi, odlična je.

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je ovo odlična micelarna i usudila bi se staviti ju u rang s LRP i Bioderma :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ova mi je super..uz nju koristim i Avenevu i mislim da cu se ubuduce odlucivati na jeftiniju varijantu jer nije prevelika razlika!

    OdgovoriIzbriši