ponedjeljak, 29. lipnja 2015.

Top 15 do 50

Bokić ljudi! Danas vam donosim svojih top 15 do 50! Riječ je o 15 proizvoda do 50 kn koje koristim na dnevnoj ili tjednoj bazi. Pa krenimo!


Svi mi sanjamo o dugoj , sjajnoj kosi,a na tržištu nam se nudi mali milijun proizvoda koji upravo to garantiraju, a najčešće im je i cijena visoka. I kako izabrati pravi proizvod za sebe?! Pokušajte s Afroditinim šamponom za kosu kopriva & pantenol. Dolazi u plastičnom pakiranju od litre, a cijena mu se kreće od 20 do 25 kn ovisno o trgovini. A prema Afroditi šampon pospješuje prokrvljenost vlasišta i tako ga revitalizira te istodobno jača kosu - od korijena do vrhova. Posebno je preporučljiv za kosu koja naginje prekomjernom ispadanju. Koristim ga više od godine dana , kosa mi se manje masti i brže raste !


Kad smo već kod kose, doslovno poludim kad je nakon pranja ne mogu raščešljati, no uvijek iznova me spasi Pantene aqua light sprej. Ne samo da njeguje kosu, omogućuje lako raščešljavanje već i prekrasno miriši. Cijena mu se kreće oko 25 kn.



Eveline pure control 3 u 1
Definitivno najbolje sredstvo za čišćenje lica! Možete ga koristiti kao gel za pranje lica, masku i piling. Pomogao mi je rješiti se prištića, lice mi se manje masti i pore su manje vidljive. Kupujem ga u KTC-u gdje mu je cijena manja od 20 kn , dok je  u drogerijama preko 20 kn.



Garnier Micellar Cleansing water
Jedna od boljih micelarnih na tržištu, bez mirisa, nježna, super skida šminku, sadrži 400 ml i cijena se kreće oko 40 kn. Bočica mi je trajala 5 mjeseci, pa kupnju proglašavam punim pogotkom.



Aveo odstranjivač laka za nokte
Kupujem ga u Mülleru, zelenu verziju s bademovim uljem i to uvijek po nekoliko bočica da ga imam u rezervi. Savršeno skida sve lakove, dolazi u bočici  od 125 ml, a cijena mu je najčešće oko 4 – 5 kn .



My face vatice (Bipa)
Super povoljne vatice, dolaze u pakiranju od 70 kom. Često ih možete pronaći na akciji 2+1 gratis u Bipi , a cijena jednog paketića kreće se oko 5-6 kn. Super skidaju šminku i lak i nema potrebe kupovati skuplje. Preporučam i Ebelin vatice, 140 ih je u pakiranju,dok im je cijena 12 kn.



Balea gelovi za tuširanje, tuširalice su  neodoljiva mirisa. Doduše miris se ne zadržava toliko ko u skupljijih gelova, ali  veliki plus je raznolikost mirisa i cijena od 10 do 15 kn.



Essence maskare
Po cijeni od 25 kn najbolje maskare koje ćete pronaći, od velikih, malih četkica
do gumenih, od vodootpornih do običnih... Po meni bolje su i od nekoliko puta skupljih.


Essence lakovi
Široka paleta boja, traju mi do 5 dana (dva sloja) uz pranje suđa i čišćenje, dosta brzo se zasuše al za cijenu od 12,90 sasvim su solidne kvalitete.


Isto tako Essence ima i vrlo dobra rumenila i bronzere. Cijene su im  većinom od 25 do nekih 30 kn, sve se kreću tu negdje.




Pa kad smo već kod Essence-a preporučam i quattro sjenila. Najdraže mi je ovo sa slike jer sadrži i mat smeđe sjenilo koje može poslužiti za popunjavanje obrva. Time ubijate dvije muhe jednim udarcem. Ruku na srce sjenila i nisu nešto pigmentirana,ali za cure koje se ne šminkaju toliko ovo je sasvim solidna paletica za dnevni look. Cijene paletica su oko 25 kn.



Catrice camouflage cream
Kamuflaža  ili ti „korektor“ koji dolazi u u maloj okrugloj posudici i sadrži 3g proizvoda. Sigurno vam se dogodilo da imate ogromnu prišturinu i da je nikako ne možete prekriti, e pa tu nastupa catrice camouflage cream! Nema te nepravilnosti koja se ne može prekriti, a cijena joj je samo 25 kn, što je za proizvod ovakve kvalitete prava sitnica.



Look by BIPA olovke za usne
Što reći o ovim olovkama? Trajne, ne uvlače se u borice na usnama i jeftine! Za cijenu od 13 kn, nekoliko su puta kvalitetnije od daleko skupljih lip linera. Ako još dodamo da Bipa svako malo ima 30% popusta na dekorativnu kozmetiku, ove olovke možete dobiti za manje od 10 kn!



Maybelline Affinitone tekući puder
Iako je cijena ovog pudera malčice iznad 50 kn, u DM-u, ali i Bipi često je na popustima. Pa ga tako možete dobiti uz 30 % popusta na dekorativu (Bipa) ili uz kupone (DM) ili na akcijama za upola manju cijenu. Puder je poprilično rijedak, srednje prekriva, izbor nijansi je čisto solidan i zadržava se na licu 5-6 sati, ako se fiksira puderom u prahu. Ne bih ga preporučila curama s masnom kožom jer bi se moglo dogoditi da sklizne s lica.



Maybelline color tattoo kremasta sjenila
Iako više i nisu toliko popularna, moj su izbor u vrućim ljetnim danima ili kada znam da mi makeup mora trajati dulje vrijeme.  Zadržavaju se na kapcima satimaaaaa. Toliko su trajna da ih je teško skinuti i micelarnom, pa često posegnem za nekom masnom kremom samo da bi ih makla . Ne isušuju se i možete biti sigurni da će trajati. Cijena je oko 40  kn , ali ponavljam Bipin popust na dekorativu može vam uštediti koju kn.





Ovo je mojih top 15 do 50 , napišite mi u komentarima koje proizvode jeftinije od 50 kn koristite, imamo li zajedničkih te koje bi valjalo isprobati!
Čitamo se uskoro :*

 



2 komentara:

  1. Jako mi se sviđa tvoj izbor, čak si navela par proizvoda koje nikad nisam probala a niti čitala o njima, pr, pantene aqua light..sad to moram probati :)

    OdgovoriIzbriši