nedjelja, 6. ožujka 2016.

eBay set kistova - recenzija

Lijep pozdrav drage moje!

Danas vam donosim brzinsku recenziju super povoljnih kistova koje sam dobila za sv. Nikolu.





Originalni set sadrži i kosi kistić, no ja sam ga prenamjenila i koristim ga za decoupage. Jako je precizan, čvrst no ne i grub.

Ajmo malo o setu, sadrži 11 kistova. Cijena seta se kreće oko 6 -7 dolara ovisno o prodavaču. Nažalost onaj od kojeg sam ih ja naručila, više ih nema u ponudi, pa vam prilažem link od drugog (KLIK). Sadrži 5 kistova za lice i 6 za oči. Po meni je ovo najkompletniji set koji možete pronaći na eBayu jer sadrži apsolutno sve kistove koji prosječnoj ženi mogu zatrebati.

Kistići su oprani nekoliko puta, nijedna dlaka nije ispala niti su puštali boju. Na nekima ćete primjetiti "leteće dlačice". Meni osobno ne predstavljaju problem i ne planiram ih ni čupati van ni odrezati.
Svi kistovi su jako meni i ugodno na licu i na očima.

Dlačice nisu skroz bijele, već onako prljavo bijele do krem, pa će vam se činiti kako su prljavi no nisu. Trudila sam se napraviti što bolje slike, no znate, oprema. Pogledajte slike i na linku kako bi dobili potpuni dojam.


KABUKI KIST - jako malen, super za nositi u torbici za dnevne popravke i dodatno matiranje podloge puderom u kamenu.



RAVNO REZANI KABUKI - koristim ga za nanošenje tekućeg pudera, čvrst je, no opet mekan. Ne upija previše pudera, savršeno ga blenda, a još bolje sjeda u ruku, što omogućuje lako rukovanje. Isprobala sam ga i s puderom u kamenu, no draži mi je u kombinaciji s tekućim. Štoviše, ovo mi je najdraži kistić za nanošenje tekućeg pudera.



VELIKI  KIST ZA BRONZER/RUMENILO - ovaj sam kistić najčešće koristila za nanošenje bronzera i rumenila. Bolje mi se našao u kombinaciji s bronzerom jer super blendao upravo zbog svoje veličine i raspršenosti dlačica. Kad sam ga koristila za rumenilo ili konturiranje obično sam ga malo stisnula da ne bude toliko velik i da ne nanesem previše rumenila. Dlačice su stisnute plosnato, no kako ih ima puno, on ne zadržava taj oblik već se raširi.




PLOSNATI KIST ZA SJENILO - malen, tanak, savitljivih dlačica, savršeno se prilagođava mobilnom dijelu kapka i vrlo dobro kupi shimmerasta sjenila.


PENCIL BRUSH / ZAŠILJENI KISTIĆ - nazovite ga kako oćete. Od svih kistova najmanje sam njega koristila jer nisam fan takvih. Precizno nanosi i vrlo dobro kupi sjenilo.




KIST ZA BLENDANJE SJENILA - najfiniji kistić ove vrste koji sam probala! Upravo je on razlog kupnje ovog seta jer takvih kistića nikad dosta! Dlačice su u ovoga nešto duže, uzak je i precizan, mekan, odličan za precizna blendanja tamnijih nijansi. Definitivno moj favorit!



KOSO REZANI KIST ZA BLENDANJE - ovaj me također pozitivno iznenadio. Koristim ga za nanošenje i blendanje sjenila u pregibu oka. Njegov oblik učinio ga je savršenim za navedeno. Kao i svi jako je mekan, no dlačice su nekako elastične i opiru se oku.


PLOSNATI KIST ZA NANOŠENJE TEKUĆEG PUDERA- obično tekući puder nanosim kabuki kistovima, pa sam ovaj kistić odlučila koristiti za nanošenje korektora ispod očiju i za nanošenje kontura. Začudilo me što je tako malen, svi kistovi ove vrste koje imam su znatno veći. Dobar je, no ne koristim ga često.



KIST X - još uvijek ne znam njegovu namjenu. Prevelik je za oči, premalen za puder u kamenu, premekan za konturiranje, ali ga unatoč svemu obožavam. Koristim ga za grubo nanošenje prijelaznih nijansi u pregib oka i fiksiranje korektora ispod očiju.


VELIKI KIST ZA PUDER U KAMENU - mekan, nježan. Mislim da ste shvatili kako je glavna odlika ovih kistova mekoća i nježnost. Odlično radi svoj posao i koristim ga skoro svaki dan (osim onih dana kad je prljav hahaha ).



Ocijenila bih ovaj set čistom 5! Teško da ćete za taj novac naći bolji set na internetu, a drogerije ne moram ni spominjati.

Planirate li ga naručiti, imate li već koji set s eBaya? Pišite mi u komentarima...


Broj komentara: 8:

  1. Imam taj identičan set kistova i jako sam zadovoljna jer je jedini koji sam naručila do sada i ima kistove za baš sve što trebam, kao što si napisala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno to! I još sam zaboravila napisati, da se dobije i ona torbica uz kistove, koja je fenomenalna za nositi ih u torbi :D

      Izbriši
  2. Imam jedan set kistova također sa ebaya i prezadovoljna sam! :)

    nikolinasbeautyworld.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  3. Deluje jako fino, a cetkica nikad dosta :D nemam setove sa ebaya ali svakako da planiram da uzmem neki :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znaš što propuštaš, ovaj te neće razočarati ;)

      Izbriši
  4. oo, često kupujem na eBayu, ali kistove još nisam, jer gdje god vidim recenziju kistova sa eBaya- blogerica ga u većini slučaja popljuje pa ono.. nisam ni pokušavala kupiti.
    sviđa mi s tvoja recenzija i sasvim sigurno ću si naručiti kistove čiji si link dala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skoro svi moji kistići su s eBaya i nijedan set me nije razočarao. Istina, ima užasnih, ali svaka od nas bi trebala znati kakve kistiće treba te koje će najviše koristiti i prema tome odabrati set. Ak te zanima koje sam isprobala javi se na FB-u pa ti proslijedim linkove :)

      Izbriši